SAMET MEHMET ÇETİN - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Samet Mehmet ÇETİN 1989 Amasya doğumludur.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Amasya’da tamamlamıştır.

Konya - Necmettin ERBAKAN Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur.

Siirt-Baykan-Atabağı Ortaokulu’nda 2012 yılında göreve başlamıştır,

Ankara-Elmadağ Atatürk Ortaokulu’nda 2015-2018 yılları arasında görev yapmıştır.

Ankara Elmadağ - Üçevler Aytekin Keser Ortaokulu’nda 2018-2020 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2017 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

2020 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ilahiyat bölümünden mezun olmuştur.

2021 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi bölümü tezli yüksek lisanstan mezun olmuştur.

-----Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda; "OKUL MÜDÜRLERİNİN KODLAMA DERSİNE KARŞI TUTUMLARININ İNCELENMESİ" isimli proje çalışması vardır.

-----“Ortaokul Öğretmenlerinin Örgütsel Adalet Algıları ve Öğretmenlerin Yer Değiştirme Sebepleri Arasındaki İlişki” başlıklı uluslararası bildiri, (İpcedu/Antalya 2021Uluslararası Pegem Eğitim Kongresi)

-----“Ortaokul Müdürlerinin Hizmetkâr Liderlik Davranışları İle Öğretmenlerin Örgütsel Adalet Algıları Arasındaki İlişki” Başlıklı “ulusal Bildiri” Edirne/2021 Ulusal Eğitimde Dönüşüm Forumu

Okul müdürümüz Samet Mehmet ÇETİN 15/09/2020 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

(555) 817 8173 Eposta